Afbeelding
Janus Visser/BDU

Gezellig weekend bij Woonboulevard Spijksepoort

23 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Lekker shoppen en je helemaal overgeven aan alle nieuwe trends voor dit najaar, dat kan koemnd weekend bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. Want op vrijdag 31 oktober kunnen alle zelfmaakfans terecht op de Stoffenmarkt van 9.30-16.30 uur en op zondag 2 november is er weer een gezellige koopzondag van 12.00-17.00 uur.

Op vrijdag 31 oktober strijkt De Stoffenbeurs neer op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem; liefhebbers van heinde en verre komen graag naar de Stoffenmarkt om de nieuwste mode- en interieurstoffen op de kop te tikken. Maar ook fournituren, patronen en patroonpapier, scharen, naaimachines - dus echt alles op het gebied van zelf kleding maken - is te krijgen. De Stoffenmarkt is op de laatste vrijdag van oktober, vrijdag 31 oktober, van 9.30-16.30 uur.

De nieuwste interieurtrends zijn te vinden bij de woonwinkels van Woonboulevard Spijksepoort. Geef je huis een lekker warm gevoel met plaids, kussens en lichtjes; knal een mooie stemmige herfsttint op de muur en schop je schoenen uit in die heerlijke loungestoel.

Bij Woonboulevard Spijksepoort vind je alles voor jouw eigen herfstpaleis. En op zondag 2 november houden de winkels een gezamenlijke koopzondag van 12.00-17.00 uur.

Info: www.spijksepoort.nl

advertentie
advertentie