Afbeelding
Jeugdatelier Gorinchem

Jeugdatelier Gorinchem verder na herfstvakantie

23 oktober 2020 om 13:41 Overig

GORINCHEM Maandag 26 oktober en donderdag 29 oktober van 15.30 / 17.30 uur gaat Jeugdatelier Gorinchem verder met het 4e lesblok van dit jaar.

Voor kinderen van 8 tot 16 jaar houdt het Jeugdatelier Gorinchem creatieve lessen in de ULO. Het lokaal is zeer ruim zodat er goed rekening kan worden gehouden met de afstand tot elkaar en de RIVM richtlijnen. Af en toe is er een buitenles of een museumbezoek. Met wandelen, Gorcumse stadsgeschiedenis, kunstbeschouwing en bespreken van de buitenbeelden en even neerstrijken en mooie stukjes landschap of stad tekenen. De lessen worden gegeven door Marleen van Zwienen, Docent Jeugdatelier, Intern Cultuur Coördinator en Beeldend Kunstenaar. Voor deze cursus is creatief zijn niet nodig, ieder werkt op zijn eigen niveau. 

Eerder hebben we gewerkt met graffiti, de nieuwe 3d-pennen, speksteen, buiten tekenen van Grote Kerk en met de wedstrijd en tentoonstelling meedoen, kunstgeschiedenis, mandala’s maken, stripverhalen en zelfportretten. Voor het Natuurcentrum maakten de jonge kunstenaars een fantastische muurschildering. Deze is dagelijks te bekijken.

Deelname steeds per lesblok van 6 lessen à € 60. Er zijn 5 lesblokken in een jaar, tussen de schoolvakanties ingepland. In totaal dus 30 lessen per jaar. Gemiste lessen mogen in dezelfde week op de andere lesdag worden ingehaald.

Elk lesblok bestaat uit 6 lessen waarin kinderen kennismaken met allerlei technieken, zoals tekenen, schilderen, boetseren, glas bewerken, textiel bewerken, vilten, striptekenen en nog veel meer. Kinderen dragen ook zelf ideeën aan: eerder waren dat tekenen en schilderen, kleien, 3D-pen-tekenen, buiten tekenen en schetsen, graffiti, glazuren en hout bewerken. Benieuwd naar de voorbeelden van het werk, kijk dan op www.ateliergorinchem.nl

Bel of mail voor meer informatie: Marleen van Zwienen, 06-55962895, info@ateliergorinchem.nl of volg op https://www.facebook.com/jeugdateliergorinchem.

advertentie
advertentie