Afbeelding

GOUD OP NK BOKSEN

Overig Deel je nieuws

Tijdens het NK Boksen, afgelopen weekend, is Mick Nederlands Kampioen geworden. Na zijn trainingsmaatje Dylan, is nu ook Mick Nederlands Kampioen en is Barbells & Punches twee Nederlands Kampioenen rijker.

Afgelopen zaterdag bokste Mick een mooie finalepartij in het sportpaleis Ahoy in Rotterdam. Na de formele afhandeling, wegen en medische keuring, was Mick als partij nr. 10 aan de beurt.  Zijn opponent blijkt ruim een kop groter. Tactiek besproken, omgekleed, voorbereid en onder luide toejuichingen van familie, vrienden en sporters van Barbells & Punches, over de catwalk naar de ring.

Mick neemt gelijk initiatief en valt aan met hoge en lage stoten zoals afgesproken. Gooit een mooie serie en raakt zijn tegenstander met een harde rechtse. Blijft goed door boksen en komt weer door met een goede snelle en harde serie. Resultaat, 8 tellen hersteltijd voor zijn tegenstander, die daarna achter de feiten aanloopt.  Aldus, Andrew Leverington/Lode Verhage, trainers van Mick.

De 2e en 3de ronde laten eenzelfde beeld zien, en met een unanieme juryuitslag van 3-0 wordt hij tot winnaar uitgeroepen.  Onder luid gejuich en applaus verlaat hij de ring als Nederlands Kampioen 2022. Dylan Vos ging hem in 2021 voor en nu zijn de vaste trainingsmaatjes beiden houder van de Nederlandse Kampioenstitel Boksen.  Samen trainen ze bij Barbells & Punches in Arkel. 

advertentie
advertentie