Slapend kind
Slapend kind Pixabay.com

Tips van de slaapcoach tijdens Ouder-Kind Inloop

12 oktober 2022 om 20:03 Overig Deel je nieuws

Gorinchem | Op vrijdagochtend 4 november hebben we tijdens de Ouder Kind Inloop van 9:30 tot 11:30 uur bezoek van Milou de Jong, gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach volgende de Droomritme-methode. Ouders kunnen dan in gesprek gaan met Milou. Zij leert jullie hoe jullie je kleintje kunnen helpen om de weg naar dromenland te vinden, op een liefdevolle manier en zonder traantjes. Zij zal deze ochtend meer vertellen over de Droomritme-methode en er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen met betrekking tot slaapproblemen bij jonge kinderen.

Herken je je kind in situaties als veel onrust en huilen, niet zelfstandig in slaap kunnen komen,  geen slaapritme hebben of kan je kindje alleen nog maar slapen bij jou in bed? Milou helpt je graag. Aangezien ieder kind en ieder gezin uniek is, doet ze dit aan de hand van een volledig op maat gemaakt plan. Ook legt ze na een zorgvuldige analyse uit wat er precies speelt en wat de oorzaak is van het slaapprobleem van jouw kindje. Zit je met je handen in het haar of heb je gewoon een duwtje nodig in de goede richting? Stel dan deze ochtend al je vragen aan Milou.

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar de Ouder-Kind Inloop! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl. 

advertentie
advertentie