Webshop Drie Kleine Haasjes bestaat 1 jaar!

27 oktober 2022 om 21:25 Overig Deel je nieuws

Drie Kleine Haasjes is een webshop gericht op cadeautjes voor kleine kinderen. Richard en Japke Haeser uit Gorinchem zijn 4 november 2021 deze webshop vanuit huis gestart. Naast hun ‘normale’ banen in de ICT en apotheek wordt er hard gewerkt om de webshop tot een succes te maken. En dat is inmiddels wel gebeurd! Het aantal bestellingen is in de loop van het jaar flink gegroeid en de recensies zijn zeer positief! Het assortiment bestaat uit divers houten speelgoed van mooie merken, open eind speelgoed zoals Wobbel en KAPLA en meer praktische producten als badjassen en slaapzakken.

Richard en Japke zijn de webshop gestart omdat ze van mening zijn dat je niet zou moeten hoeven kiezen tussen winkelen wanneer het jou uit komt en service. Service en klantgerichtheid staan bovenaan, maar waar je wel 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt winkelen. Heb je vragen over een product, of zou je graag advies krijgen? Hulp is slechts een paar klikken weg. Ze beantwoorden je vragen, maken desgewenst een filmpje van het product of doen een vrijblijvend cadeau voorstel aan de hand van een aantal simpele vragen.

Naast dat klantgerichtheid bovenaan staat, zijn ze ook van mening dat iedereen het leuk vindt om een cadeautje te krijgen. Alle bestellingen worden dan ook met heel veel zorg en liefde ingepakt. Het is altijd weer een cadeautje als je je bestelling open maakt.

De komende tijd wordt weer een drukke tijd waar veel mensen een cadeautje zoeken voor hun (klein)kind. De verzendpartijen krijgen het druk waardoor de verzendkosten hoger worden en veel pakketjes vertraging oplopen. Gelukkig hebben inwoners van Gorinchem, Arkel, Dalem en Vuren daar geen last van. Binnen deze plaatsen wordt je bestelling namelijk gratis en persoonlijk bij je afgeleverd. En heb je specifieke wensen over wanneer je je bestelling wilt ontvangen? Dan kan je altijd even contact opnemen en wordt er gekeken naar een oplossing. Want bij Drie Kleine Haasjes zijn ze pas tevreden, als de klant tevreden is!

Op vrijdag 4 november wordt het 1-jarig jubileum gevierd met mooie aanbiedingen in de webshop. Kijk hiervoor op www.driekleinehaasjes.nl

advertentie
advertentie