Het spandoek voor het huis van Arie van der Stelt aan de Dwarssteeg
Het spandoek voor het huis van Arie van der Stelt aan de Dwarssteeg Hannie Visser-Kieboom

Spandoek aan de Dwarssteeg in NIeuwendijk om vermiste Germa van den Boom te vinden

27 maart 2023 om 07:52 Overig Vermissing Germa van den Boom

NIEUWENDIJK  Voor het huis van Arie van der Stelt hangt sinds kort een spandoek voor Germa van den Boom met de oproep ‘Help mee om Germa te vinden’.  De 81-jarige bewoner aan de Dwarssteeg is al 38 jaar in de ban van de verdwijning van Germa. 

Zijn buurmeisje woonde enkele huizen verderop aan de Dwarssteeg, totdat ze 38 jaar geleden spoorloos verdween in de nacht van 28 op 29 juli 1984, de nacht van de opening van de Olympische Spelen. Zelf zat Arie tot in de vroege uurtjes in het café toen Germa verdween. Jarenlang was hij actief bij de werkgroep die Germa probeerde te vinden. Arie van der Stelt woont al heel zijn leven aan de Dwarssteeg in Nieuwendijk. In het huis op de hoek met de Kildijk. Hij groeit op met zijn ouders, broers en zussen. De woning blijft altijd zijn uitvalsbasis, inmiddels woont hij al vele jaren alleen in het stulpje dat veel weg heeft van een bungalow.  

In de serie over de vermissing van Germa van den Boom verscheen eerder al een uitgebreid interview met Arie van der Stelt, waarin hij vertelde niets liever te willen dan het vinden van zijn buurmeisje. Met het plaatsen van een spandoek voor zijn huis vraagt hij nogmaals nadrukkelijk aandacht voor haar vermissing in de hoop dat Germa ooit nog wordt gevonden.

Meer weten? Lees dan ons complete dossier met al het nieuws en de achtergronden over de vermissing van Germa van den Boom.

advertentie
advertentie