Afbeelding
Foto door Skitterphoto via Pexels

Op zoek naar een nieuwe vloer?

24 december 2019 om 09:26 Partnercontent

Heb jij net een nieuw huis of is jouw oude vloer aan vervanging toe? Dan ben jij vast op zoek naar een nieuwe vloer. In dat geval heb je veel keuzes om te maken, er zijn tegenwoordig veel diverse vloeren waar je uit kunt kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor laminaat, een houten vloer, een kurkvloer of kies jij toch voor een PVC vloer? De keuze is aan jou. Het lastige is dat iedere vloer zijn eigen voor- en nadelen heeft. Zorg er dus voor dat je alle voor- en nadelen weet, voordat je een keuze maakt. Het zou zonde zijn wanneer jouw nieuwe vloer na aankoop tegenvalt door een van de punten die je van te voren al had kunnen weten.

Kurkvloer
Een kurkvloer brengt diverse voordelen met zich mee. Waarschijnlijk is een kurkvloer niet de eerste vloer waar je aan denkt als je op zoek bent naar een nieuwe vloer. Toch is kurk een zeer gewilde vloer. Een kurkvloer biedt een erg aangenaam loopcomfort en is ontzettend duurzaam. Het wordt steeds populairder om voor ecologische oplossingen op zoek te gaan, bij het inrichten van huizen wordt een kurkvloer dan ook met de dag vaker gekozen.

Houten vloeren
Geef je huis meer karakter door de warme, doorleefde aanblik van een houten vloer. Een houten vloer vraagt om het nodige onderhoud. Hout werkt. Dit betekent dat het een houten vloer zal reageren op temperatuurwisselingen en luchtvochtigheid door te krimpen en uit te zetten. Dankzij een meerlaagse parketvloer wordt dit geminimaliseerd doordat de tussenlagen haaks op elkaar liggen.

PVC vloer
Een vloer die veel voordelen met zich meebrengt, is de PVC vloer. Dankzij deze voordelen is een PVC vloer geschikt voor iedere woning. Heb jij onderburen? Een PVC vloer zorgt ervoor dat zij geen last hebben van hard gestamp. Het minimaliseert het contactgeluid, ideaal dus. Ook is PVC zeer onderhoudsvriendelijk waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken. De harde toplaag zorgt ervoor dat een PVC vloer bestand is tegen krassen en vlekken. Ook is het een goede vloer wanneer je vloerverwarming hebt.

Laminaat
Laminaat is een erg populaire vloer. Het is in veel verschillende soorten, maten en kleuren te vinden. Laminaat is makkelijk te leggen. Van kliklaminaat tot v-groef laminaat en van smalle tot brede planken. Of je nu kiest voor donker of licht laminaat, al het laminaat is ontzettend eenvoudig om schoon te maken en te houden. Ook het laminaat bijna geen onderhoud nodig.

Kwaliteitsvloeren met een voordelige prijs
Een voorbeeld van een partij waar je terecht kunt voor vloeren van goede kwaliteit voor een scherpe prijs is BeBo Parket. Ook kun je de vloeren bekijken in hun showroom, zo weet je precies wat je aanschaft.

advertentie
advertentie