Afbeelding
Stapelbed

Stoere kinderkamer creeren? Kies voor steigerhout

13 maart 2020 om 10:03 Partnercontent

Een neutrale maar stoere kinderkamer past zowel bij jongens als bij meiden. Het inrichten van de kinderkamer is altijd een leuke klus om te doen, zeker als je gevoel voor interieurstyling hebt. Steigerhout is dan ook ideaal hout voor het creëren van de stoere kinderkamer. Met meubels van steigerhout wordt die kamer een stijlvol hoogstandje. De specialisten van VanLonden.com vervaardigen in eigen werkplaats de leukste kinderbedden van steigerhout. Een kinderbed kan helemaal naar eigen wens worden gemaakt. Ook vind je bij VanLonden.com kasten, tafeltjes, stoeltjes en accessoires in diverse stijlen. Zo maak je de kinderkamer compleet.

Slapen en spelen in een huisje
Hoogslapers, halfhoogslapers en huisjesbedden zijn favoriete kinderbedden Ze worden gemaakt van de beste en mooiste vurenhouten planken. Ben je op zoek naar een kinderbed dat slapen en spelen combineert? Dan is steigerhouten huisjesbed Isabel een goede keuze. Naar bed gaan wordt een feestje als je mag slapen in een echt huisje. Overdag kan je peuter of kleuter samen met vriendjes en vriendinnetjes er urenlang in spelen. Je kunt ze gemakkelijk laten logeren in het onderste gedeelte van het bed.

Items voor de kinderkamer
De collectie steigerhouten meubelen van VanLonden.com is gevarieerd en bevat tientallen leuke items die kinderkamers een robuuste uitstraling geven. De specialist maakt van ieder meubel een origineel product. Een mooi bed met een goede matras is natuurlijk het belangrijkste in een slaapkamer. Je maakt het geheel af met elementen die hier goed bij staan, bijvoorbeeld met een steigerhouten kast. Peuters en kleuters kunnen prettig zitten aan tafeltjes met bijpassende stoeltjes. VanLonden.com draait zijn hand nergens voor om. Want ook speelgoed en accessoires ontbreken niet in het assortiment. Met een robuust poppenhuis, een ludieke poppenkast of een prachtig keukentje kan eindeloos worden gespeeld. Met deze slaap- of speelkameritems komt de fantasie van kinderen echt tot leven. Ook combineren ze prima met andere steigerhouten meubelen. Is het tijd om alle poppetjes, auto's en boeken op te bergen? In een stevige kist of makkelijke opbergbak is plaats voor heel veel spulletjes.

Maatwerk meubels voor de kinderkamer
Heb je zelf allerlei schetsen voor een kinderbed of ander meubel? Met maatwerk laten de mensen van VanLonden.com jouw eigen ontwerpen graag tot leven komen. Ook met de bezorging en de montage zit het goed. Want steigerhouten meubelen die je in de webshop bestelt, worden op adressen in heel Nederland en ook in een deel van België bezorgd en gemonteerd.

advertentie
advertentie