Afbeelding
Foto: Shutterstock

Wat kost het om een bestelbus te huren?

11 februari 2022 om 07:37 Partnercontent

Een bestelbus nodig? Wat nu? Je hebt een bestelbus nodig, maar je hebt geen bestelbus in bezit. Dan is het fijn om te weten dat je een bestelbus kunt huren. Het is ook wel handig als je weet wat de kosten zijn en welke mogelijkheden er precies zijn.

Een bestelbus huren

Het huren van een bestelbus is makkelijk via internet te regelen. De prijzen voor het huren van een bestelbus variëren: van ongeveer € 25 tot € 100 per dag. Er zijn nog een aantal factoren die de prijs bepalen, namelijk:

- Hoeveel kilometers je gaat rijden
- Welk eigen risico je hebt bij het huren van de bestelbus
- Welk soort verzekeringsdekking je hebt: WA- verzekering of een allrisk.
- Hoe lang de huurperiode duurt. Het is ook mogelijk dat er een weekendtoeslag berekend wordt.
- Soms wordt er aan jongeren onder de 25 jaar een extra toeslag gevraagd.

Er is een mogelijk om via websites zoals dutchvans.com een bestelauto te huren. Dit is een soort marktplaats waar eigenaren hun auto te huur aanbieden.

Al eens gedacht aan een Mercedes Vito?

Een Mercedes Vito kan voor diverse doeleinden ingezet worden: voor een verhuizing of een dagje weg met een groep mensen. Daarnaast kan de Mercedes Vito ingezet worden als bedrijfswagen.

Voor een zorgeloze vakantie kan de Mercedes Vito ook dienen. In het verleden is de Mercedes- Benz Vito verkozen tot bestelauto van het jaar. Over de Mercedes Vito kan gezegd worden dat het al meer dan 25 jaar een betrouwbare, veilige en degelijke bestelauto is. Speciaal voor de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf is de Mercedes Vito er. Er bestaat ook een 100% elektrische e-Vito. Deze modellen zijn er:

1. Vito Gesloten Bestelwagen
2. eVito Gesloten Bestelwagen
3. Vito Tourer
4. eVito Tourer

Deze bestelauto is in de handgeschakelde uitvoering en als automaat beschikbaar.

De Mercedes Vito is wereldwijd te huur. Dit kan via een autoverhuurbedrijf of via shortlease indien je de bestelauto voor een langere periode nodig hebt. In ieder geval in de grote steden is deze bestelbus makkelijk te reserveren, maar over het hele land zijn verhuurpunten verspreid. Bij het verhuurbedrijf geef je de postcode en/of woonplaats op en dan wordt aangegeven wat het dichtstbijzijnde verhuurbedrijf is. Ook is het eenvoudig om via internet prijzen te vergelijken.

Een Mercedes occasion.

Het is ook mogelijk om een Mercedes occasion te kopen of te huren. Op DUTCH Vans staan veel tweedehands Mercedes Vito’s te koop. Het is ook mogelijk de bestelauto per maand te leasen. Zo is het mogelijk om voordelig een kwalitatief hoogwaardige bestelauto te rijden. Het bouwjaar ligt tussen 2016 en 2021, dus de auto’s zijn relatief jong. Er kan een keuze gemaakt worden uit een dubbele cabine, een gesloten bestelbus en een personenbus. 

advertentie
advertentie