Afbeelding

Andries Tunru en Stefan Hendrikx met ‘Beperkt Houdbaar’ in Theater Peeriscoop

5 december 2022 om 12:42 Podiumkunsten

GORINCHEM Het toneel van Theater Peeriscoop wordt zaterdagavond 10 december bestormd door Andries Tunru en Stefan Hendrikx. Zij spelen de improvisatievoorstelling ‘Beperkt Houdbaar’. 

Dit wordt de meest verrassende voorstelling van het jaar: niks ligt vast en alles kan! Op zaterdag 10 december is ‘Beperkt Houdbaar’ van Andries Tunru en Stefan Hendrikx te zien in Theater Peeriscoop. Twee acteurs, één muzikant en geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je het moet zien om het te geloven, laat dat maar aan Andries en Stefan over! Na het -twee jaar op rij- winnen van het NK Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour De Première bouwden zij in korte tijd een ware cultstatus op.

Elke avond beginnen de cabaretiers Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (Winnaar Leids Cabaret Festival 2022 en bekend van de televisieprogramma’s Alpacas en Hufterproef) weer met helemaal niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door uw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie.

De entree bedraagt 19,50 euro inclusief 2 consumpties; foyer en kassa zijn geopend vanaf 19:30 uur, de voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten bestellen kan via 0183-690022 of www.peeriscoop.nl

advertentie
advertentie