Afbeelding
Hannie Visser-Kieboom

Komende week in theater ‘t Pand Gorinchem: cabaret en doodservaringen in een opbeurend muziekprogramma

27 maart 2023 om 19:30 Podiumkunsten

GORINCHEM Komende week staan de volgende voorstellingen op het programma bij theater ‘t Pand, Gorinchem.

Martijn Crins- Mesthoop

Op vrijdag 31 maart. Aanvang 20.30 uur. Inkom: €  11.00.
Martijn Crins won in 2009 uit het niets het prestigieuze Camaretten Festival. Iedereen was overtuigd van zijn comedytalent, alleen Crins zelf niet. Hij kwam, won en ging snel weer weg. Het was nog niet zijn tijd.Na vele omzwervingen in de film-, televisie- en muziekindustrie, maar ook in voetbalkantines, natuurgebieden en gemoedstoestanden, is hij er nu wel klaar voor. Crins presenteert zijn nieuwe show Mesthoop.In zijn voorstelling duikt de komiek diep in de drek. Volgens hem toont de mens pas zijn ware zelf als hij tot zijn kop in de shit zit. Crins ploetert er lustig op los. Van ongemakken tot drijfveren: ze komen allemaal aan bod. Want: hoe meer mest, hoe vruchtbaarder de grond!

De Navertellers - Doodservaringen in een opbeurend muziekprogramma
Op zaterdag 1 april. Aanvang 20.30 uur. Inkom: € 11.00
De Navertellers is een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand!
Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoort bestormers. Want doodgaan kan iedereen, maar na je dood terugkeren op aarde en daarover een stampend leuk muziekprogramma maken – dan moet je een Naverteller zijn. Het ruikt naar Werkteater, Parade, Drs P, NUHR, Peter Faber, Theatergroep Flint, Orkater, Frank Groothoff, Bram Vermeulen, de Bayou Mosquitos, Sissies en de film Spetters. Geen wonder – daar komen ze vandaan. Na vijftig jaar hebben ze elkaar in deze unieke combinatie gevonden. Ze kennen stuk voor stuk Magere Hein, uit de eerste hand. Ze hebben hem overwonnen, ze zijn van hem gaan houden en ze hebben er een prettige omgang met de dood aan overgehouden. Ontroering en humor en heel mooie muziek.

Dinsdag filmdag
Dinsdag 4 april. Inkom 9 euro, incl. kopje koffie of thee.
En ook deze dinsdag weer film in ‘t Pand, op de dinsdagmiddag het filmcafé en op de avond het filmhuis. Nu met extra groot filmdoek. Een kopje koffie wordt vers gezet, en de wijn zorgvuldig voor u ingekocht. De middag film start.om 14.00 uur, de avond om 20.15 uur. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden kunt u terug vinden op https://theaterpand.nl.

Theater ‘t Pand,  Korenbeurs 3-5 Gorinchem

Tel: 0183 638044, https://theaterpand.nl

advertentie
advertentie