Wethouder Fatih Polatli legt tijdelijk zijn werk neer
Wethouder Fatih Polatli legt tijdelijk zijn werk neer Jos Huibers

Wethouder Polatli legt om gezondheidsredenen tijdelijk zijn werk neer

6 december 2022 om 23:08 Politiek

GORINCHEM Wethouder Fatih Polatli van Stadsbelang legt om gezondheidsredenen tijdelijk zijn werk neer. Zijn portefeuilles worden de komende tijd waargenomen door de overige vier wethouders. Dat schrijft het college in een raadsinformatiebrief.

Het viel al op dat Polatli zich enkele malen liet vervangen door de andere wethouders, zoals recent in een commissievergadering en onder andere tijdens de afsluitende avond van de Maand van Respect. Wethouder Polatli: ,,De stad en de gemeenteraad verdienen een wethouder met onbegrensde aandacht en energie. Mijn gezondheid laat dat op dit moment onvoldoende toe. De komende tijd neem ik daarom op doktersadvies een time-out. Zo kan ik mij volledig richten op mijn herstel.” Polatli werd in juli 2022 geïnstalleerd als wethouder voor Stadsbelang. Hij is verantwoordelijk voor de portefeuilles Leefbaarheid & Buitenruimte, Wijkgericht werken, Sport, Kunst & Cultuur, Omgevingsvisie, (Linge) Haven & Riveer, communicatie en participatie.

Wethouder Attie Mager neemt de portefeuilles Kunst & Cultuur,, communicatie en participatie over; Marjo Molengraaf doet Sport, Lingehaven en Riveer; Mark de Boer Leefbaarheid en Buitenruimte plus Omgevingsvisie en Eva Dansen draagt zorg voor Wijkgericht Werken. ,,Het college heeft er vertrouwen dat collega Polatli zijn werkzaamheden weer oppakt, zodra zijn gezondheid dat toelaat”, zo schrijft het college aan de raad.

advertentie
advertentie