Wat is er leuker om verlicht Gorinchem te bekijken vanaf de Grote Kerk; vanaf grote hoogte dus? Het kan deze winter elke woensdagavond.
Wat is er leuker om verlicht Gorinchem te bekijken vanaf de Grote Kerk; vanaf grote hoogte dus? Het kan deze winter elke woensdagavond. Ronald van Tol

Winterprogramma VVV Gorinchem

3 december 2022 om 12:24 Recreatie

GORINCHEM De temperaturen dalen en het is dus de hoogste tijd dat VVV Gorinchem, gevestigd in het Gorcums museum, haar winterprogramma presenteert. 

Wil je alleen, met vrienden of familieleden de winter Gorinchem leren kennen, dan kan je elke zaterdag om 11.00 uur met een gids door Gorinchem wandelen. Na een boeiende wandeling van ongeveer anderhalf uur staat er voor elke deelnemer een lekkere kop soep klaar op een leuke en warme locatie. Kosten: €15,00 p/p. Wie geen soep wil, kan de snerttour ook boeken zonder snoep; kosten: €7,50 p/p. 

WINTER FOODTOUR 

Vanaf januari wordt ook de winter foodtour weer drie keer georganiseerd. In een 3 uur durende tour vertelt een gids over het boeiende verleden van de allermooiste vestingstad van Nederland, Gorinchem. Tussendoor zijn er 3 stops bij leuke eetgelegenheden waar genoten kan worden van diverse specialiteiten. Kosten: €45,00 p/p. De beschikbare data zijn: zaterdag 7 januari, 4 februari en 4 maart. De winter foodtour gaat door als er minimaal 10 personen meegaan. 

DE GROTE TOREN BEKLIMMEN IN DE AVOND 

Wat is er leuker om verlicht Gorinchem te bekijken vanaf de Grote Kerk; vanaf grote hoogte dus? Het kan deze winter elke woensdagavond. Je gaat met een gids omhoog en tijdens een ruim een uur durende tour worden alle verhalen over de Grote toren verteld. Kosten: €3,50 p/p. 

Voor de bovenstaande activiteiten kan je je alleen, met vrienden of met familieleden aanmelden via vvv@mooigorinchem.nl of even bellen naar: 0183-631 525. Je kunt de bovenstaande tours in de decembermaand cadeau geven, maar ook andere leuke cadeaus die een link hebben met Gorinchem zijn in de VVV winkel te verkrijgen. Denk daarbij aan handgemaakte kerstballen, city shape skyline, kussenhoezen en meer. 

advertentie
advertentie