Vormdipje Jogadores CF duurt voort

20 oktober 2014 om 00:00 Sport

GORINCHEM - Jogadores CF heeft voor de derde keer op rij niet weten te winnen. Sterker nog, Jogadores CF verloor vrijdagavond voor de derde keer op rij. Bristol Team/Osaka was met maar liefst 6-11 te sterk voor de Gorcumers.

door Tim Hartman

Het zag er geen moment naar uit dat Jogadores CF met de punten aan de haal zou gaan vrijdagavond in de Oosterbliek. De kansen waren er voor beide ploegen, maar de uitploeg uit Roosendaal leerde Jogadores CF een enorme les efficiency. Dat werd mede mogelijk gemaakt door uitermate zwak verdedigen bij de thuisploeg. De 1-6 ruststand was dan ook een logisch gevolg. Remie Schuurman scoorde voor Jogadores CF

Toch bleef er een sprankje hoop bestaan bij Jogadores CF. De Gorcumers waren niet eens heel veel minder dan de uitploeg, maar het scoren van een doelpunt schijnt essentieel te zijn in het voetbal. De sprankjes hoop werden dan ook vrij snel aan flarden geschoten. De gifbeker moest leeg en dat ging hij ook. Remie Schuurman zorgde met fraaie doelpunten nog voor enkele lichtpuntjes. Ook Jamy Goemaat wist twee keer het net te vinden waardoor Jogadores CF met zes doelpunten nog vrij productief leek. Bristol Team/Osaka wist het net echter elf keer te vinden waardoor er met 6-11 wel een vrij vervelende nederlaag werd geleden door de mannen van Paul Janssen.

advertentie
advertentie