Weer geen winst Unitas, maar aan remises geen gebrek

27 oktober 2014 om 00:00 Sport

GORINCHEM- De Gorcumse tweede klasser wacht nog steeds op haar tweede seizoenoverwinning. Ook zondag tegen middenmoter Madese Boys lukte het de manschappen van coach Ries Fok niet om met de volle buit aan de haal te gaan. De roodbroeken moesten met alweer de vierde seizoenremise genoegen nemen met een punt en zien de top in 2E, waar de Gorcumers zo graag een rol van betekenis in willen spelen, langzaam aan de horizon verdwijnen. Op Sportpark de Schietberg lieten de bezoekers twee gezichten zien. In het eerste bedrijf was de Molenvlietploeg de bovenliggende partij, maar na rust waren dat de West Brabanders. Unitas begon goed aan wedstrijd nummer zeven van de lopende voetbaljaargang. De eerste speldenprikken werden namens de Gorcumers uitgedeeld door Hicham Fahrou en Tim Saaman. Christiaan Perrier zag even later zijn inzet rakelings over het Madese doel verdwijnen, maar kreeg tien minuten voor de thee alsnog zijn herkansing. De spits draaide zich binnen de Brabantse zestien goed vrij, wilde uithalen, maar werd daarna naar beneden getrokken. Perrier zelf zette zich achter de bal en schoot de pingel onberispelijk binnen (0-1). Na de rust kantelde de wedstrijd en was het de thuisploeg die steeds nadrukkelijker de lakens ging uitdelen. Een treffer kon niet uitblijven, maar het duurde tot bijna een kwartier voor tijd voordat die viel. Wessel Verschuren gaf de Gorcumse sluitpost Ruud Verberk in de 73ste minuut met een knal in de verre hoek het nakijken (1-1)