Schelluinen en ASH delen de punten

27 oktober 2014 om 00:00 Sport

SCHELLUINEN- In de vierde klasse D speelt de strijd zich voornamelijk af tussen de posities twee tot en met vijf. De Culemborgse koploper Focus'07 is voor de volgers vooralsnog een niet te nemen horde. Tot die volgers behoren ook Schelluinen en het Hellouwse ASH. Beide ploegen troffen elkaar zaterdag op sportpark Scalune en kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Een eindstand waar beide ploegen weinig aan hadden omdat Focus'07 verder aan de horizon uit het zicht verdween. Toch waren beide teams niet ongelukkig met de einduitslag, hoewel ASH na de rust wellicht op meer had mogen hopen. Schelluinen, met wederom routinier Leon de Bruijn binnen de gelederen, zag de bezoekers al snel door Marijn Hak op voorsprong komen (0-1). Pas na die tegentreffer trokken de manschappen van coach Eric van Genderen de wedstrijd meer naar zich toe. Youri Duizer bracht de Scaluners vanaf de stip langszij, terwijl De Bruijn de thuisploeg met een 2-1 voorsprong aan de thee liet gaan. Na de rust was het ASH dat het betere van het spel had. Het was uiteindelijk Danny Bijl die de terechte 2-2 eindstand op het Schelluinse bord bracht. De bezoekers uit Hellouw eindigden het duel met tien man. Rood was er voor Niels van Horssen.