Sleeuwijk verliest nipt van EBOH

30 oktober 2021 om 18:02 Voetbal

SLEEUWIJK Zaterdag heeft VV Sleeuwijk met 2-3 verloren van EBOH uit Dordrecht. ,,Wij vergeten onszelf te belonen vandaag’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt.

Sleeuwijk – EBOH 2-3

De thuisploeg begon erg sterk aan de wedstrijd. Al na een kwartier voetballen maakte Mike Kemmeren de openingstreffer. Nog geen 15 minuten later verdubbelde Jeffrey Molhoek via een penalty de voorsprong. Na de 2-0 had Sleeuwijk nog enkele kansen om de score uit te breiden, dit lukte echter tot aan het rustsignaal niet.

EBOH kwam steeds beter in de wedstrijd. Na een uur te hebben gespeeld werd de gelijkmaker binnengeschoten. Sleeuwijk werd vervolgens steeds verder terug gedrongen en in de 85ste minuut kwam EBOH langszij. Het drama was compleet toen de bezoekers in de 90ste minuut uit een scrimmage ook nog de 2-3 maakten.

Door het verlies staat Sleeuwijk 10e in de 2e klasse F. Komende dinsdag speelt Sleeuwijk uit tegen Drechtstreek een inhaalwedstrijd.