Kozakken Boys komt net tekort tegen TEC

30 oktober 2021 om 21:11 Voetbal

WERKENDAM Zaterdag heeft Kozakken Boys met 1-2 verloren van TEC uit Tiel. ,,Wij waren niet initiatiefrijk genoeg in de eerste helft, dat kost ons uiteindelijk de kop.’’, blikt Kozakken Boys-trainer Rick Adjei terug op het duel.

Kozakken Boys - TEC 1-2

0-1 Rodney Klooster 8’

0-2 Dilivio Hoffman 13’

1-2 Stephen Warmolts 65’

De wedstrijd begon desastreus voor Kozakken Boys. Al na acht minuten kwamen de Werkendammers op een 0-1-achterstand door een treffer van Rodney Klooster. Na ongeveer een kwartier te hebben gespeeld verdubbelde Dilivio Hoffman de voorsprong van TEC uit een counter. De rest van de eerste helft speelde Kozakken Boys ,,te onzeker en voorzichtig’’ om echt gevaarlijk te zijn.

De thuisploeg kwam ,,aanzienlijk beter’’ uit de kleedkamers en in de 65ste minuut maakte Stephen Warmolts de aansluitingstreffer. Hierna ging Kozakken Boys op zoek naar de gelijkmaker. Een paar keer was de thuisploeg erg dichtbij de 2-2 maar hij wilde maar niet vallen. Vlak voor tijd kreeg Mark Veenhoven een enorme kans op de gelijkmaker, maar ook deze werd gemist en zo bleef het 1-2.

Door het verlies staat Kozakken Boys 16e in de Tweede Divisie. Volgende week speelt Kozakken Boys uit tegen Noordwijk, dat 11e staat na een 2-0 verlies tegen Katwijk.