Ab Donker

SVS’65 verliest doelpuntrijk duel van Leerdam Sport’55

11 mei 2022 om 23:01 Voetbal

LEERDAM SVS’65 heeft dinsdag met 4-3 verloren van Leerdam Sport’55. ,,In de tweede helft kwamen wij niet meer aan voetballen toe, Leerdam Sport’55 had constant de bal’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

Leerdam Sport’55 – SVS’65 4-3

De bezoekers begonnen uitstekend aan het duel, al binnen twee minuten maakte Robin Ijsselstijn de 0-1. Na een kwartier spelen stond het echter weer gelijk. SVS’65 bleef wel dominant in de eerste helft en rond de 25ste minuut maakte Fitim Meha daarom ook de 1-2. Tien minuten later zorgde Ijsselstijn ook voor de 1-3-ruststand, waarin er niks aan de hand leek voor de bezoekers.

In de tweede helft liep het echter helemaal verkeerd voor SVS’65. De thuisploeg nam het initiatief over en kwam al vrij snel op 2-3. Kort daarop maakte Leerdam Sport’55 ook de gelijkmaker en zo kon het duel weer alle kanten op. Tien minuten voor tijd zorgde de thuisploeg met de 4-3 ervoor dat de drie punten definitief in Leerdam bleven.

Door de nederlaag staat SVS’65 tiende in de 4e klasse E. Komende zaterdag komt Lekvogels uit Lexmond, de huidige nummer negen, op bezoek in Spijk.