Jan Noorlandt

Woudrichem verslaat GJS in doelpuntrijk duel

14 mei 2022 om 23:08 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 2-5 verloren van Woudrichem. ,,De muur van Woudrichem was vandaag lastig om te breken, we hebben terecht van ze verloren’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek. ,,Een vrij open wedstrijd met kansen over en weer’’, blikte Woudrichem-trainer Gerrie Schaap terug.

2-5 Tim Saaman 82’

In de eerste helft probeerde GJS aan te vallen, maar keer op keer hield de verdediging van Woudrichem stand. De bezoekers kozen vervolgens de aanval en uiteindelijk was het Rick Naaijen die in de 28ste minuut de 0-1 maakte voor Woudrichem. Tien minuten later verdubbelde diezelfde Naaijen de voorsprong, dit was tevens de ruststand.

Aan het begin van de tweede helft deed GJS iets terug, Ruud Bos maakte de 1-2. Niet veel later was het echter opnieuw Naaijen die trefzeker was voor Woudrichem en de 1-3 (en zijn hattrick compleet) maakte. Toen Bori Secreve vervolgens, in de 70ste minuut, de 1-4 maakte, was de wedstrijd gespeeld. Vlak voor tijd kreeg GJS nog een strafschop, die werd binnengeschoten door Quincy Bartens. Zelfs het slotakkoord was echter niet aan de thuisploeg, want Tim Saaman maakte in de 82ste minuut ook nog de 2-5 voor Woudrichem.

Door de nederlaag staat GJS vierde in de 2e klasse F. Volgende week speelt het elftal van Verbeek uit tegen De Zwerver (3e), in Kinderdijk, in een direct duel om de derde plaats. Woudrichem staat door de overwinning negende. Volgende week komt Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg, de huidige nummer elf, op bezoek.