Ab Donker

SVW overklast EBOH

14 mei 2022 om 22:39 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft zaterdag met 8-2 eenvoudig gewonnen van EBOH. ,,Het was een aardige score vandaag, het had nog flink hoger kunnen zijn voor ons’’, blikte SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek terug op de wedstrijd.

SVW – EBOH 8-2

De thuisploeg begon zeer goed aan de wedstrijd. Musab Abdirahman maakte al na twee minuten de 1-0. Nog geen vijf minuten later zorgde Hicham Farhou voor de 2-0 door een toegekende strafschop te benutten. Na twintig minuten spelen maakte Denzel Libretto er ook nog 3-0 van. Vlak voor het einde van de eerste helft werd het toch nog 3-1.

In de tweede helft maakte SVW een einde aan alle hoop die EBOH nog had. Mounir el Ouazizi maakte namelijk de 4-1. EBOH kwam nog terug tot 4-2, maar hierna gaf SVW niks meer weg. Door treffers van Zeki Laaiti, Ahmed Kelifa en El Ouazizi (2x) werd het uiteindelijk 8-2.

Door de overwinning blijft SVW koploper in de 2e klasse F. Volgende week speelt het elftal van Sleeuwenhoek uit tegen Arkel, de huidige nummer dertien.