Herovina en Unitas (zaterdag) delen de punten

15 mei 2022 om 00:22 Voetbal

HERWIJNEN Herovina en Unitas hebben zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld. Beide doelpunten vielen pas in de tweede helft.

Herovina – Unitas 1-1

0-1 Daan Romijn 50’

1-1 Senna Zwamborn 60’

In de eerste helft van de wedstrijd gebeurde er weinig. Er waren wat kansjes over en weer maar er werd vooral op het middenveld gespeeld. ,,Wij gaven vrijwel niks weg’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten. De eerste helft eindigde daarom ook zoals hij begon, 0-0.

Aan het begin van de tweede helft zorgde Daan Romijn voor de 0-1 voor Unitas. Heel lang konden de bezoekers er niet van genieten want tien minuten later maakte Senna Zwamborn alweer de gelijkmaker. Hierna waren de grootste kansen voor Herovina. ,,We hadden in de laatste seconde een enorme kans op 2-1, alleen Jesse van Vliet miste hem’’, blikte Herovina-trainer Marcel de Groot terug op de wedstrijd. Uiteindelijk bleef het bij 1-1.

Door het gelijkspel staat Unitas derde in de 4e klasse E. Volgende week komt SV Noordeloos, de huidige nummer twaalf, op bezoek in Gorinchem. Herovina staat door het gelijkspel zevende. Volgende week speelt het elftal van De Groot uit tegen ASH, die momenteel achtste staan, in Hellouw.