Vuren wint van TSVV Merlijn in matige wedstrijd

15 mei 2022 om 01:26 Voetbal

VUREN Vuren heeft zaterdag met 3-0 gewonnen van TSVV Merlijn uit Tilburg. ,,Het was een matige wedstrijd van ons, al ging het in de tweede helft wel een stuk beter’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

Vuren – TSVV Merlijn 3-0

1-0 Michael Tahamata 55’

2-0 Bjorn Paul 65’

3-0 Bjorn Paul 70’

In de eerste helft van de wedstrijd waren de beste kansen voor TSVV Merlijn. Vuren-doelman Tim Ritmeester hield zijn ploeg in de wedstrijd met een paar goede reddingen. Vlak voor het einde van de eerste 45 minuten kreeg Bjorn Paul een enorme kans op de 1-0, maar zijn inzet werd gemist.

Na wat omzettingen begon Vuren beter aan de tweede helft dan de bezoekers. Michael Tahamata maakte de openingstreffer in de 55ste minuut voor Vuren. Tien minuten later zorgde Paul voor de 2-0, uit de rebound van een strafschop die hij in eerste instantie miste. Toen Paul vijf minuten daarna ook de 3-0 maakte was de wedstrijd definitief gespeeld.

Door de overwinning staat Vuren zesde in de 3e klasse D. Volgende week speelt de ploeg van Kolff uit tegen GDC, de huidige nummer vijf, in Eethen.