Vuren en GDC delen de punten

22 mei 2022 om 04:41 Voetbal

EETHEN Vuren heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen GDC in Eethen. ,,Een wedstrijd die leuk was voor de neutrale toeschouwer’’, blikte Vuren-trainer Rick Kolff terug op het duel.

GDC – Vuren 1-1

Vuren begon sterk aan de wedstrijd en er waren een paar kansen op de 0-1. Uiteindelijk was het Michael Tahamata die, op aangeven van Bas van der Vliet, de openingstreffer maakte rond de 20ste minuut. Hierna nam GDC het initiatief over en werd het ook steeds gevaarlijker. Vlak voor het rustsignaal werd een vrije trap raakschoten en zo stond het weer gelijk.

In de tweede helft was GDC voor het grootste gedeelte de betere ploeg. Vuren-keeper Tim Ritmeester hield zijn ploeg echter in de wedstrijd met een paar goede reddingen. Na een tijdje bloedde de wedstrijd langzaam dood met weinig kansen waardoor het 1-1 bleef in Eethen.

Door het gelijkspel staat Vuren zesde in de 3e klasse D. Volgende week komt SV BLC uit ‘s-Hertogenbosch, de huidige nummer drie, op bezoek in Vuren.