Ab Donker

Heukelum te sterk voor matig spelend GJS

28 mei 2022 om 23:55 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 0-6 verloren van Heukelum. Het elftal dat normaal weinig tegentreffers krijgt, kreeg er maar liefst zes om de oren. ,,Ik ben diep en diep teleurgesteld in de eigen ploeg’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

GJS – Heukelum 0-6

Al binnen twaalf minuten keek de thuisploeg tegen een 0-2-achterstand aan. ,,Het spel was vandaag GJS-onwaardig.’’ In de 34ste minuut werd het ook nog 0-3, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft ging Heukelum vrolijk verder met scoren. In de 51ste minuut werd de 0-4 gemaakt en rond de 80ste minuut werd het nog 0-5 en 0-6.

Door de nederlaag staat GJS vierde in de 2e klasse F. Volgende week is de laatste wedstrijd van de competitie uit tegen Arkel, de huidige nummer dertien.