Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Vuren heeft totale off-day tegen GDC

2 oktober 2022 om 21:43 Voetbal

VUREN Vuren heeft zaterdag met 2-7 verloren van GDC uit Eethen. ,,Het was een collectieve off-day vandaag, we mogen blij zijn dat we er nog twee hebben gemaakt’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

Vuren - GDC 2-7

Al vanaf het begin van de wedstrijd was GDC sterker dan Vuren. Binnen vijf minuten stond het al 0-1 voor de bezoekers. Vuren kwam nog wel terug tot 1-1, in de achtste minuut, via Brent Paul. Deze tegenstoot bleek van korte duur want GDC liep verder uit tot een 1-4-ruststand.

Ook in de tweede helft had de thuisploeg weinig te vertellen. GDC ging vrolijk door met scoren en daarom stond het na een tijdje 1-7. Tygo van Markus verlichtte de pijn voor Vuren door vlak voor tijd nog de 2-7 te maken.

Vuren staat door de nederlaag dertiende in de 3e klasse E. Volgende week speelt de ploeg van Kolff uit tegen SV BLC, de huidige nummer negen, in Den Bosch.