Archief BDU Media

Kozakken Boys verspeelt 2-0-voorsprong in tweede helft

5 oktober 2022 om 01:39 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft dinsdagavond met 2-3 verloren van Noordwijk. ,,We hadden ons in de eerste helft meer moeten belonen, want dit soort nederlagen mogen niet meer voorkomen’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood.

Kozakken Boys – Noordwijk 2-3

1-0 Giovanni Büttner 24’

2-0 Johnny Lommers 48’

2-1 Jesper de Vré 54’

2-2 Sem van Oosten 61’

2-3 Sander Bosma 79’

De thuisploeg was de betere van de twee teams in de eerste helft. In de 24ste minuut maakte Giovanni Büttner de openingstreffer voor Kozakken Boys. Hierna waren er nog een flink aantal kansen voor de thuisploeg, maar tot het rustsignaal trof er geen een het doel.

Aan het begin van de tweede helft was de thuisploeg nog steeds de betere partij, en in de 48ste minuut maakte Johnny Lommers de 2-0. Hierna nam Noordwijk echter het initiatief over en Jesper de Vré maakte in de 54ste minuut de aansluitingstreffer. Kort daarop zorgde Sem van Oosten voor de gelijkmaker. De comeback was compleet toen Sander Bosma in de 79ste minuut de 2-3 op zijn schoen had.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys negende in de Tweede Divisie. Zaterdag speelt de ploeg van Calderwood uit tegen De Treffers, de huidige nummer drie, in Groesbeek.