Vreugde bij SVS'65 na afloop van de wedstrijd
Vreugde bij SVS'65 na afloop van de wedstrijd Menno Beusekamp

Tiental SVS’65 boekt klinkende overwinning op Lekvogels

28 november 2022 om 01:46 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 4-0 gewonnen van Lekvogels. ,,De wedstrijd was eigenlijk na 30 minuten al gespeeld’’, aldus SVS’65 trainer Menno Beusekamp.

SVS’65 – Lekvogels 4-0

1-0 Willem Looijen 10’

2-0 Toufik el Amghar 15’

3-0 Willem Looijen 25’

4-0 Johnny Wijnbelt 70’

In de 10e minuut zette Willem Looijen de thuisploeg op 1-0. Toufik el Amghar verdubbelde vijf minuten later de voorsprong. Toen Looijen in de 25ste minuut ook de 3-0 maakte leek het verzet van Lekvogels definitief gebroken. Tot aan het rustsignaal werd er niet meer gescoord.

Na de pauze waren er nog een flink aantal kansen voor de thuisploeg. Het duurde wel even voordat de 4-0 gemaakt werd. Uiteindelijk was het Johnny Wijnbelt die in de 70ste minuut zijn naam op het scorebord zette. Kort daarna kreeg Hicham Amghar nog een rode kaart, maar SVS’65 kwam niet meer in de problemen.

Door de overwinning staat SVS’65 zevende in de 4e klasse E. Volgende week speelt SVS’65 uit tegen ASH, de huidige nummer zes, in Hellouw.