Archief BDU Media

Tiental Schelluinen niet opgewassen tegen koploper Papendrecht

28 november 2022 om 01:57 Voetbal

SCHELLUINEN Schelluinen heeft zaterdag met 1-4 verloren van VV Papendrecht. ,,Het doel was om de openingsfase zonder tegentreffers door te komen, maar na een kwartier stond het al 0-2’’, blikte Schelluinen-trainer Richard van Gils terug op de wedstrijd.

Schelluinen – Papendrecht 1-4

Vanaf het begin van de wedstrijd had Schelluinen het moeilijk tegen de koploper. Binnen 15 minuten stond het al 0-2 voor de bezoekers. Toen in de 25ste minuut ook de 0-3 werd gemaakt leek een monsterscore in de maak. Schelluinen gaf toen echter wat tegengas en Albert Musaj zorgde voor de 1-3-ruststand.

Kort na de pauze kreeg Schelluinen de genadeklap toegediend. Bram Pons kreeg een rode kaart, waardoor het vooral ,,de schade beperken’’ werd voor de thuisploeg. Vlak voor tijd werd het nog 1-4, een hogere uitslag werd voorkomen doordat Papendrecht een strafschop miste.

Door de nederlaag staat Schelluinen twaalfde in de 2e klasse H. Volgende week speelt Schelluinen uit tegen Wieldrecht, de huidige nummer zeven.