GJS boekt zakelijke overwinning op GRC-14

28 januari 2023 om 22:26 Voetbal

DALEM GJS heeft zaterdag met 3-0 gewonnen van GRC-14 uit Rijswijk. ,,Dit was een van de beste wedstrijd van ons dit seizoen tot dusverre’’, blikte GJS-trainer Marten Boverhof terug op de wedstrijd.

GJS - GRC-14 3-0

1-0 Sereno Latuhihin 1’

2-0 Rob van den Boom 9’

3-0 Niels Hofman 80’

GJS vloog uit de startblokken tegen GRC-14. Binnen een minuut maakte Sereno Latuhihin de 1-0 voor de thuisploeg. Nog geen tien minuten later zorgde Rob van den Boom voor de 2-0. Hierna kreeg GJS wat meer moeite om het net te vinden. Tot het rustsignaal werd er daarom ook niet meer gescoord.

Ook na de pauze bleef de thuisploeg heer en meester. Er kwamen een hoop kansen voor GJS, maar de 3-0 wilde maar niet vallen. Uiteindelijk deed Niels Hofman in de 80ste minuut de wedstrijd definitief op slot door de 3-0 te maken. ,,Daarnaast speelde doelman Bart van Schaften een goede wedstrijd’’, vulde Boverhof nog aan.

Door de overwinning staat GJS zesde in de 2e klasse H. Volgende week speelt GJS uit tegen Roda Boys, de huidige nummer twee, in Aalst.