Overtuigend GJS verslaat Roda Boys/Bommelerwaard

4 februari 2023 om 22:38 Voetbal

AALST GJS heeft zaterdag met 0-2 gewonnen van Roda Boys/Bommelerwaard in Aalst. ,,We kwamen een paar keer goed weg, maar al met al een verdiende overwinning’’, aldus GJS-trainer Marten Boverhof.

Roda Boys/Bommelerwaard - GJS 0-2
0-1 Björn Barten 56’
0-2 Ruud Bos 93’

Aan het begin van de wedstrijd had de thuisploeg de overhand. Na ongeveer twintig minuten nam GJS het initiatief echter over. Er volgden wat kansjes voor de bezoekers maar tot het rustsignaal bleef het 0-0.

In de tweede helft bleef GJS de bovenliggende partij. Dit was tot het laatste kwartier, waarin Roda Boys/Bommelerwaard een slotoffensief begon. Een paar keer was de thuisploeg heel dichtbij de gelijkmaker. Desalniettemin gingen de 3 punten mee naar Dalem, Ruud Bos bezegelde het lot van Roda Boys/Bommelerwaard in de blessuretijd.

Door de overwinning staat GJS vijfde in de 2e klasse H. Volgende week komt koploper Papendrecht op bezoek.