Ab Donker

Arkel wint enerverend duel van HSSC’61

4 februari 2023 om 22:57 Voetbal

ARKEL Arkel heeft zaterdag met 3-2 gewonnen van HSSC’61. ,,We hadden in de eerste helft er veel meer moeten scoren, we tikten ze van het kastje naar de muur en toch was de ruststand 1-1’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Arkel - HSSC’61 3-2

Aan het begin van de wedstrijd was Arkel heer en meester op het veld. Wesley Swets opende uiteindelijk de score voor de thuisploeg. Vlak voor het rustsignaal kwamen de bezoekers toch nog langszij.

In de tweede helft golfde het spel meer op en neer. Nick van de Stam zorgde ervoor dat Arkel weer op voorsprong kwam. De bezoekers waren echter nog niet verslagen en kwamen kort daarop terug tot 2-2. Han Dubbeldam maakte de verlossende 3-2, waardoor de drie punten in Arkel bleven.

Door de overwinning staat Arkel achtste in de 3e klasse D. Volgende week speelt Arkel uit tegen Hardinxveld, de huidige nummer zes.