Unitas verliest nipt van JOS Watergraafsmeer

5 februari 2023 om 20:44 Voetbal

AMSTERDAM Unitas heeft zondag met 2-1 verloren van JOS Watergraafsmeer. ,,Het mocht niet zo zijn vandaag, en gelijkspel was terecht geweest’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

JOS Watergraafsmeer - Unitas 2-1

In de openingsfase van de wedstrijd waren de teams gelijkopgaand. Dit was totdat de thuisploeg de 1-0, en niet veel later ook de 2-0, maakte. ,,We waren het toen even kwijt maar herpakten ons tegen het einde van de eerste helft.’’

Na de pauze was het eenrichtingsverkeer naar het doel van JOS. Unitas kreeg een flink aantal kansen, maar geen enkele trof doel.  Omar Boulamhayan maakte uiteindelijk de aansluitingstreffer in de 88ste minuut. In de resterende tijd konden de bezoekers echter geen punt meer redden.

Door de nederlaag staat Unitas zevende in de Derde Divisie B. Volgende week komt Quick, de huidige nummer twaalf, op bezoek in Gorinchem.