Jeroen van der Veer

Tiental Tricht wint nipt van Woudrichem

5 februari 2023 om 23:22 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag met 3-2 verloren van Tricht. ,,Deze wedstrijd was geen reclame voor het amateurvoetbal’’, aldus Woudrichem-leider Fred van Straten.

Tricht - Woudrichem 3-2

De bezoekers begonnen uitstekend aan het duel, in de 10e minuut zorgde Youri Duyzer voor de 0-1. Hierna nam de thuisploeg het initiatief over en in de 30ste minuut viel de gelijkmaker. Drie minuten voor rust kwam Tricht op 2-1, uit het opstootje wat daaruit volgde kreeg een speler van de thuisploeg echter ook een rode kaart.

Vlak na de pauze kwam de thuisploeg onverwachts op 3-1. Woudrichem ging hierna vol in de aanval en via Bori Secreve werd het 3-2. Verder dan dat kwamen de bezoekers echter niet.

Door de nederlaag staat Woudrichem dertiende in de 2e klasse H. Volgende week komt Roda Boys/Bommelerwaard, de huidige nummer drie, op bezoek in Woudrichem.