Vreugde bij SVS'65 na afloop van het duel met Herovina.
Vreugde bij SVS'65 na afloop van het duel met Herovina. Menno Beusekamp

SVS’65 wint vermakelijk streekduel van Herovina

11 maart 2023 om 23:01 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 4-2 gewonnen van Herovina. ,,SVS’65 was vandaag feller in de duels die ze aangingen, we kwamen daardoor niet lekker in ons pel’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot. ,,De wissels hebben het vandaag gedaan voor ons, naast de doelpuntenmakers vielen Felix Otte en Mika van Houwelingen uitstekend in’’, blikte SVS’65-trainer Menno Beusekamp terug op de wedstrijd.

4-2 Sam Muilenburg 92’

Vanaf het begin van de wedstrijd waren er veel fysieke duels. De thuisploeg was hierin feller dan Herovina. Desalniettemin kwamen de bezoekers via Rick Bakker, in de 39ste minuut, op 0-1. Nog geen minuut later stond het alweer 1-1 door een treffer van Jerzy Timmermans. Op slag van rust maakte Toufik el Amghar de 2-1 voor SVS’65.

Herovina liet het er vervolgens niet bij zitten en direct na het begin van de tweede helft zorgde Jesse van Vliet voor de gelijkmaker. De 2-3 hing toen voor een lange tijd in de lucht, maar uiteindelijk viel die niet. Invaller Sam Muilenburg zorgde er juist voor dat de thuisploeg op 3-2 kwam in de 80ste minuut. Vlak voor tijd maakte Muilenburg ook nog de 4-2.

Door de overwinning staat SVS’65 zevende in de 4e klasse E. Volgende week speelt de ploeg van Beusekamp uit tegen Unitas, de huidige nummer twee. Herovina staat door de nederlaag derde en krijgt volgende week Rhelico, de huidige nummer tien, op bezoek.