Ab Donker

Door blessures geplaagd Schelluinen verliest van Wilhelmina’26

18 maart 2023 om 20:05 Voetbal

WIJK EN AALBURG Schelluinen heeft zaterdag met 2-0 verloren van Wilhelmina’26. ,,In de eerste helft moesten we al 2 keer noodgedwongen wisselen wegens blessures, waardoor we moeilijk in de wedstrijd kwamen’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

Wilhelmina’26 - Schelluinen 2-0

Al binnen tien minuten kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong. Schelluinen had vervolgens moeite om de draai te vinden. Bij het rustsignaal stond het nog altijd 1-0.

In de tweede helft gingen de bezoekers naarstig opzoek naar de gelijkmaker. Pascal van Delden was nog het dichtste bij, maar die viel uiteindelijk niet. Toen de thuisploeg in de 80ste minuut de 2-0 maakte was de wedstrijd definitief gespeeld.

Door de nederlaag staat Schelluinen elfde in de 2e klasse H. Volgende week komt GRC-14, de huidige nummer vier, op bezoek.