Tiental Herovina verliest van tiental Rhelico

18 maart 2023 om 17:20 Voetbal

HERWIJNEN Herovina heeft zaterdag met 0-2 verloren van Rhelico. ,,Een teleurstellend resultaat, we hebben nu twee weken punten laten liggen, als we bovenin willen blijven meedoen moet het beter’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

Herovina - Rhelico 0-2
In de eerste helft was de thuisploeg de bovenliggende ploeg, al waren er niet veel kansen. Een uitzondering was een kans voor Jesse van Vliet in de 2e minuut. Via Kevin Steenbruggen was Herovina ook nog gevaarlijk, alleen werd zijn inzet van de lijn gehaald. Bij het rustsignaal stond het daarom ook 0-0.

Vlak na de pauze ontstond er een opstootje waarbij Jesse van Vliet en een speler van Rhelico beiden met een rode kaart van het veld werden gestuurd. Kort daarop kwamen de bezoekers door een foutje bij Herovina op 0-1. De thuisploeg liet het er niet bij zitten en ging vol in de aanval. Via een counter kwamen de bezoekers nog op 0-2.

Door de nederlaag staat Herovina derde in de 4e klasse E. Volgende week speelt Herovina uit tegen Beesd, de huidige nummer elf.