Ab Donker

Unitas (zaterdag) wint diep in blessuretijd van Rhelico

25 maart 2023 om 22:09 Voetbal

RHENOY Unitas heeft zaterdag met 2-3 gewonnen van Rhelico. ,,Een zwaar potje voor ons’’, blikte Unitas-trainer Othman Bouchaten terug op de wedstrijd.

Rhelico - Unitas (zaterdag) 2-3

De bezoekers begonnen uitstekend aan de wedstrijd. In de negende minuut maakte Amin Boutachkourt de 0-1. De thuisploeg kwam daarna echter langszij via een hoekschop. Bij het rustsignaal waren de ploegen nog altijd in evenwicht.

Na de pauze maakte Boutachkourt de 1-2, en was het wederom Rhelico dat daarna weer langszij kwam. Diep in blessuretijd zorgde jeugdspeler Julian Roza ervoor dat de drie punten toch mee gingen naar Gorinchem.

Door de overwinning staat Unitas tweede in de 4e klasse E. Volgende week komt Beesd, de huidige nummer elf, op bezoek.