Jeroen van der Veer

Tiental Woudrichem verliest van Wilhelmina’26

25 maart 2023 om 20:14 Voetbal

WOUDRICHEM Woudrichem heeft zaterdag met 0-2 verloren van Wilhelmina’26. ,,Een gemiste kans, gezien de eerste vijf kwartier was een punt terecht geweest’’, aldus Woudrichem-leider Fred van Straten.

Woudrichem - Wilhelmina’26 0-2
De bezoekers kwamen al vrij vroeg in de wedstrijd op een 0-1-voorsprong. Bori Secreve leek kort daarna de gelijkmaker te maken, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Tot het rustsignaal bleef het vervolgens 0-1.

In de tweede helft drong Woudrichem meer en meer aan. Dit was tot Danny Schaap in de 70ste minuut een rode kaart kreeg ,,waarna alles instortte.’’ Vlak voor tijd kwamen de bezoekers ook nog op 0-2.

Door de nederlaag staat Woudrichem dertiende in de 2e klasse H.  Volgende week komt hekkensluiter Altena op bezoek.