Herovina sleept in slotfase overwinning binnen in Beesd

25 maart 2023 om 19:13 Voetbal

BEESD Herovina heeft zaterdag met 3-4 gewonnen van Beesd. ,,We begonnen verschrikkelijk aan de wedstrijd, maar hebben goed onze rug gerecht’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.
Beesd - Herovina 3-4
Aan het begin van de wedstrijd begonnen de bezoekers redelijk sterk. Dit veranderde toen Beesd op 1-0 kwam door een foutje achterin bij Herovina. Kort daarna viel ook nog de 2-0, wat tevens de ruststand was.

Na de pauze maakte Wilfred van Maaren de aansluitingstreffer voor Herovina. Kort daarop maakte Beesd echter de 3-1. Na een uurtje voetballen kregen de bezoekers een strafschop die Kevin Steenbruggen binnenschoot. Steenbruggen maakte in de 73ste minuut vervolgens de gelijkmaker. In de 84ste minuut bezegelde Steenbruggen het lot van Beesd met de 3-4, hiermee voltooide hij tevens zijn hattrick. In de 90ste minuut kreeg Beesd ook nog een rode kaart.

Door de overwinning staat Herovina derde in de 4e klasse E. Volgende week komt koploper Groot-Ammers op bezoek.