Vlnr Burgemeester Reinie Melissant-Briene, Mark van 't Loo (directeur Collins Foods) en Parminder Mahil (Restaurant General Manager).
Vlnr Burgemeester Reinie Melissant-Briene, Mark van 't Loo (directeur Collins Foods) en Parminder Mahil (Restaurant General Manager). KFC

KFC opent nieuw restaurant in Gorinchem

5 juni 2020 om 10:55 Winkels

GORINCHEM KFC heeft een nieuw restaurant in Gorinchem geopend. Burgemeester Reinie Melissant-Briene van de gemeente Gorinchem en Mark van 't Loo, directeur van franchisenemer Collins Foods, waren bij de feestelijke opening aanwezig. De bereiding van producten en de bediening van gasten gebeuren volgens de richtlijnen van de anderhalve-meter-maatschappij.

,,Het is geweldig dat we dit nieuwe restaurant kunnen openen, zeker in deze tijd", zegt Mark van 't Loo, directeur van franchisenemer Collins Foods. ,,Na een intensief trainingstraject staat ons team klaar om gasten te ontvangen op een veilige en gastvrije manier. We werken met verse kip die in het restaurant wordt bereid zoals onze oprichter Colonel Sanders dat zeventig jaar geleden heeft bedacht. Iedereen is van harte welkom in ons restaurant om de KFC-producten te proberen."

Gasten van KFC Gorinchem kunnen op verschillende manieren van de producten van KFC genieten. Zo is er de Drive, take away en bezorging van producten via Uber Eats. In het restaurant kunnen gasten op anderhalve meter afstand van elkaar zitten en worden zij aan tafel bediend. Daarnaast is er een speelruimte voor kinderen en is er een buitenterras.

Met tientallen nieuwe arbeidsplaatsen stimuleert het nieuwe restaurant de lokale werkgelegenheid. Burgemeester Melissant-Briene van de gemeente Gorinchem: ,,Het is mooi dat het nieuwe restaurant op dit bedrijventerrein is geopend. Het is natuurlijk leuk voor de gasten - mijn vier kinderen in tienerleeftijd keken bijvoorbeeld enorm uit naar de komst van het restaurant - maar ook goed voor de lokale werkgelegenheid. Het is heel welkom dat het restaurant werk biedt aan zo'n vijftig mensen uit onze regio, zeker nu in deze coronacrisis."

KFC restaurant Gorinchem is dagelijks geopend van 11.00 tot 23.00 uur. De KFC Drive is open tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 03:00 uur.

advertentie
advertentie