Afbeelding
Mitra.nl

Vers bier bij Mitra Zonneveld in Gorinchem

8 juni 2020 om 10:49 Winkels

GORINCHEM Mitra Zonneveld in Gorinchem is sinds kort officieel verkooppunt van Bottel. Bottel zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van vers bier. Hoe? Ze bottelen de beste bieren van kleine brouwers direct na het brouwen en bezorgen ze in diezelfde week nog bij Mitra Zonneveld in de koeling! De smaak is zoals van de tap maar dan nog verser. De flessen zijn verkrijgbaar in liters en in halve liters, het assortiment wisselt regelmatig zodat er elke keer weer iets anders te ontdekken valt.

Raymond Zonneveld, eigenaar van Mitra Zonneveld: ,,Als ondernemer ben ik altijd opzoek naar iets nieuws of iets bijzonders en met Bottel hebben wij dat in huis. Een uniek concept waar wij onze vele bierklanten zeker blij mee gaan maken. Ik ben er trots op dat wij als 1 van de eerste slijterijen in Nederland een Bottel koeling in de winkel hebben staan. Bier op een andere manier bij Mitra Zonneveld."

Mitra Zonneveld is gevstigd aan De Linie 30 in winkelcentrum Hoog Dalem, 0183 746 660, Mitra.nl, Gorinchem@mitra.nl, Facebook: Mitra Gorinchem / Mitra bierwinkel.

advertentie
advertentie