Afbeelding
IJssalon Venezia

Pizza IJs bij IJssalon Venezia

28 augustus 2020 om 13:59 Winkels

GORINCHEM Met een zomer vol hittegolven is het óók voor IJssalon Venezia di Agnoli in Gorinchem belangrijk om te blijven zoeken naar nieuwe manieren om gasten te verrassen en te laten genieten van een vers bereid ijsje. De ijssalon ontwikkelde het eerste ambachtelijke ijs dat smaakt naar pizza

Eigenaars Alessio en Lorenzo vertellen: ,,Wij denken als ijsmakers altijd na over manieren om onszelf uit te dagen en onze ambacht te blijven innoveren. In onze zoektocht naar een nieuwe, bijzondere smaak kwamen we op het idee om twee producten te combineren waar mensen écht gek op zijn. Namelijk: pizza en ijs! Iedereen houdt wel van een lekkere pizza en van een ijsje, maar een combinatie van deze twee is nog nooit verkend. Dus we dachten, laten we die producten eens met elkaar combineren. En dat is gelukt! We bedachten drie unieke pizzasmaken die we op ambachtelijke wijze hebben gemaakt.”


De ijssalon uit Gorinchem ontwikkelde drie unieke pizza ijssmaken waarbij de pizza’s van Domino’s werden gebruikt ter inspiratie. Eigenaar Alessio vervolgt: ,,We ontwikkelden een ijsbolletje ‘Pizza Margaritha’ waarbij we echte mozzarella toevoegden, de ‘Hot & Spicy’, een pittig maar koud ijsje, en het ‘Pizza Hawaii ijs’ met de smaak van echte ananas.”


Voor de drie ijsrecepten heeft de salon gewerkt met alleen verse ingrediënten zoals verse tomaat, paprika, ananas en zelfs echte mozzarella en verse kruiden. Geheel volgens het oude familierecept.

De bolletjes ijs zijn verkrijgbaar van vrijdag 28 augustus tot en met vrijdag 6 september en is uniek voor Nederland. En wie weet wel langer, als blijkt dat mensen er dol op zijn.

Afbeelding
advertentie
advertentie