De loodsen aan de Lingeoever maken straks plaats voor appartementencomplexen
De loodsen aan de Lingeoever maken straks plaats voor appartementencomplexen Gemeente Gorinchem

Inloopavond over aangepaste plannen voor herontwikkeling Arkelsedijk

7 december 2022 om 10:49 Wonen

GORINCHEM Op het stadhuis wordt maandag 12 december van 18.00-21.00 uur door Mulderblauw een inloopavond gehouden over de herontwikkeling van de Arkelsedijk 38 (De Vries Robbé terrein) aan de Lingeoever. Deze bijeenkomst wordt gehouden voor omwonenden en overige belanghebbenden, om zo kennis te maken en in gesprek te gaan over de beoogde ontwikkeling. Ook de nieuwe Lingebrug krijgt aandacht. 

Tijdens de inloopavond wordt meerdere malen een korte presentatie gehouden over het plan en de status daarvan. Daarnaast zal er een informatiemarkt zijn waar Mulderblauw samen met de initiatiefnemer, de stedenbouwkundigen en gemeente vragen kan beantwoorden en reacties ophalen. Tijdens deze informatiemarkt komen verschillende thema´s van het plan aan bod en zal ook – vanwege de directe samenhang tussen de twee ontwikkelingen – de brug over de Linge aandacht krijgen.

PLANNEN AANGEPAST In juni 2021 zijn omwonenden en overige belanghebbenden door de toenmalige ontwikkelaar (Tetteroo) geïnformeerd over het initiatief voor woningbouwontwikkeling. De ontwikkeling is daarna overgenomen door Groep Caenen Capital Fund (GCCF). GCCF heeft Mulderblauw als gedelegeerd ontwikkelaar aangesteld voor deze herontwikkeling. In de afgelopen periode heeft Mulderblauw de eerder opgehaalde informatie bestudeerd en hebben zij, in nauw overleg met GCCF, het projectteam van de gemeente Gorinchem en het stedenbouwkundig bureau, de eerder gemaakte plannen aangepast. Mulderblauw wil graag het resultaat daarvan presenteren en hierover met omwonenden en overige belanghebbenden in gesprek. 

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via info@lingeoever.nl

advertentie
advertentie