Afbeelding
Sardinia Products

Gorinchemse limoncello LimonTino behoort tot de beste ter wereld

7 juli 2021 om 12:23 Zakelijk

GORINCHEM Sardinia Products, gevestigd in Gorinchem, heeft met zijn LimonTino Limoncello onlangs meegedaan met de grootste en belangrijkste wine & spirits competitie (IWSC 2021) van de wereld in Londen. Dit is een internationale competitie op het gebied van wijnen en gedestilleerde dranken, waarbij de kwaliteit wordt beloond met een internationaal erkende prijs. Een jury van internationale experts heeft de beste dranken geselecteerd d.m.v. blindproeverij en een strenge technische keuring.

In deze competitie is de LimonTino Limoncello bekroond met een zilveren medaille, hetgeen betekent dat deze Gorinchemse limoncello één van de beste van de wereld is.

ITALIAANS FAMILIERECEPT De LimonTino Limoncello wordt al diverse generaties volgens eigen Italiaans familierecept op ambachtelijke wijze geproduceerd met citroenen van de eigen boomgaard, eerst op Sardinië en nu dus ook in Gorinchem. 

LimonTino Limoncello is online verkrijgbaar en bij een aantal landelijke slijterijen (o.a. in Gorinchem e.o.). Daarnaast levert men aan de diverse landelijke horeca. 

Sardinia Products-eigenaar Robertino Lotto, geboren in Gorinchem, met de Italiaanse nationaliteit, is uiteraard trots met dit behaalde resultaat: ,,Dit smaakt naar meer!”

Meer informatie: www.sardiniaproducts.nl of info@sardiniaproducts.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie