Iedereen is welkom op het Winter Event van circa 11.00 uur tot 18.00 uur!
Iedereen is welkom op het Winter Event van circa 11.00 uur tot 18.00 uur! Tuincentrum Sterk

Winter Event Tuincentrum Sterk in nieuw jasje

6 december 2022 om 19:08 Zakelijk

ARKEL Ze hebben zin in het event op 10 december. Marc Sterk (32) en Ilja Glaap (28) zijn vlak voor corona uitbrak vanuit de randstad naar Gorinchem vertrokken om daar het familiebedrijf voort te zetten. Zo is de toekomst van Tuincentrum Sterk in Arkel - bij Gorinchem – in nieuwe, maar toch vertrouwde handen. En het Winter Event krijgt een nieuw jasje. 

Ook al is het bereik van hun bedrijf de afgelopen jaren gegroeid, bijdragen aan een lokale economie en bedrijvigheid staat bij Sterk centraal. Marc: ,,In een samenleving gaat over het delen van kennis en kunde. Wij doen dat al twee generaties met planten en tuinen. Ook met klanten, particulier of zakelijk, zoeken we samenwerking om mooie en bijzondere tuinen te creëren, groot of klein.”

EEN GROENE TUIN IS EEN SLIMME TUIN

In het familiebedrijf zien de twee ondernemers hun toekomst. In het nieuwe jaar gaan ze flink verbouwen en het afgelopen jaar hebben ze werk gemaakt van hun eigen groene ambities. Het Tuincentrum draait bijvoorbeeld vrijwel volledig op zonne-energie. ,,We focussen ons op slim en functioneel omgaan met de natuur, de ruimte (balkon) of tuin die je hebt”, zegt Marc. “Ons motto is; een groene tuin is een slimme tuin. Door te vergroenen en de juiste plant-keuzes voor jouw tuin te maken, tackel je bijvoorbeeld kwesties als wateroverlast, zorg je voor verkoeling tijdens hete zomers, verhoog je opbrengst - denk bijvoorbeeld aan de eetbare tuin - én draag je bij aan biodiversiteit. Hoe precies? Ik leg het je graag uit.”

Misschien zelfs al op 10 december. Marc en Ilja gaan dan samen met een aantal andere lokale ondernemers hun best doen op een gezellige dag om te kunnen delen met inwoners van Arkel en Gorinchem. Maar natuurlijk is iedereen die tuiniert of van een wintersfeertje houdt welkom. Mocht het door alle gezelligheid niet lukken om deze dag aan uw tuinwensen toe te komen, kom dan vooral nog eens terug!

Programma van het Winter Event 

Wijnhandel van Ouwerkerk, Stadsbrouwerij Dukes, EetfeStijn, De Reizende Boom, Internationaal Film Festival Gorinchem, Oliebollen van Bakker Bas, De hele dag Workshops Schikken & binden, ±16:30 live muziek: IamTuskhead

Winkel geopend v.a. 08:30
Event ± 11:00-18:00

advertentie
advertentie