Het nieuwste deel in de spannende detectiveserie over het detectivebureau van Cormoran Strike en Robin Ellacott.
Het nieuwste deel in de spannende detectiveserie over het detectivebureau van Cormoran Strike en Robin Ellacott. De Boekenkist

Column De Boekenkist: In het teken van de Boekenweek

2 maart 2023 om 09:48 Zakelijk

Maart staat als vanouds in het teken van de Boekenweek. Een jaarlijks boekenfeest waar we weer erg naar uitkijken. Tijdens de boekenweek, die begint op zaterdag 11 maart, krijgt u, als klant, het boekenweekgeschenk cadeau als u voor €15 aan Nederlandstalige boeken koopt. Het geschenk is dit jaar geschreven door Lize Spit.

Tijdens de boekenweek besteden we ook extra aandacht aan schrijvers. Zo komt op vrijdag 17 maart Esmay Usmay naar de winkel om uit haar boeken voor te dragen en nummers uit haar theatershow te spelen. Deze avond is gratis toegankelijk, maar wel is het verplicht om u op te geven. Dit kan via mail, telefonisch of natuurlijk persoonlijk in de winkel.

Op zaterdag 18 maart komt de Zeeuwse thrillerschrijver Terrence Lauerhohn signeren. Terrence is vanaf 13.00 uur in de winkel aanwezig.

Uw boekverkoper,

Dieter Ouwerkerk, www.boekhandeldeboekenkist.nl


Boekentips:
Regeneration: De klimaatcrisis opgelost in één generatie van Paul Hawken. Dit is een urgent, maar hoopgevend boek. Met grote, maar ook kleine ingrepen kunnen we de klimaatcrisis in één generatie een halt toeroepen. In het boek staan allerlei veranderingen die we kunnen/moeten toepassen om te voorkomen dat we te laat zijn.

Inktzwart Hart – Robert Galbraith. Het nieuwste deel in de spannende detectiveserie over het detectivebureau van Cormoran Strike en Robin Ellacott. Robert Galbraith is een pseudoniem van J.K. Rowling, schrijfster o.a. van Harry Potter.
In deze serie geeft ze haar personages mooi vorm, als lezer leef je ontzettend mee. Daarnaast bevat het de spanning van op te lossen misdrijven. Een onvoorspelbaar en goed boek.

advertentie
advertentie