PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Gorinchem

‘Gemeente, omarm de Knarrenhof!’

Politiek
Foto: Knarrenhof
6 jul 2020, 08:42
Coalitiepartijen Stadsbelang, PvdA, CDA en Democraten Gorinchem vragen de gemeente het plan voor een Knarrenhof te omarmen. ,,We willen met de schop de grond in.
Coalitiepartijen Stadsbelang, PvdA, CDA en Democraten Gorinchem vragen de gemeente het plan voor een Knarrenhof te omarmen. ,,We willen met de schop de grond in."
GORINCHEM

De komst van een Knarrenhof naar Gorinchem is een stapje dichterbij gekomen nu de coalitiepartijen Stadsbelang, Democraten Gorinchem, PvdA en CDA een daartoe op donderdag 9 juli daartoe een motie zullen indienen. ,,Dit is een fantastisch initiatief dat omarmd moet worden door de gemeente. Wij willen dat de gemeente met de stichting in gesprek gaat over mogelijke locaties waar de Knarrenhof gerealiseerd kan worden.”

Pierre Schefferlie (Democraten Gorinchem) steekt zijn enthousiasme voor het project niet onder stoelen en banken. ,,Het is een fantastische woonvorm voor ouderen. En plek waar ze nog lang van hun vrijheid kunnen genieten, waar betrokkenheid heerst en waar mensen (weer) betekenisvol kunnen zijn. Het is schrijnend te zien dat sommige ouderen verpl..

Deel dit artikel via: