Extra afvaarten Riveer tijdens Zomerfeest

20 augustus 2018 om 14:18

GORINCHEM Tijdens Zomerfeest Gorinchem van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 augustus verzorgt Riveer in de avonduren extra afvaarten. Deze extra afvaarten zijn verwerkt in de Riveer-app. Vanwege de extra afvaarten is de watertaxi deze gehele week (maandag tot en met zondag) niet beschikbaar. Riveer brengt je van en naar het Zomerfeest Gorinchem vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld.
Belangrijke wijziging is dat er geen tickets aan boord worden verkocht voor de speciale avond-afvaarten Zomerfeest. Reizigers kunnen zelf van te voren een ticket kopen via de gratis Riveer app of via de website. Zonder geldige qr-code is meevaren niet mogelijk. Het is ook mogelijk een 10 rittenkaart in de app zetten, want die heb je er bij 7 overtochten al uit. Een 10 ritten kaart is nog 1 jaar geldig na een prijswijziging, dus die komt wel op. Natuurlijk is het ook mogelijk om over te varen met de papieren 10 ritten kaart of een geldige jaarabonnement.

Buurtfeest De Watertoren

GORINCHEM Buurtvereniging De Watertoren verzorgt zaterdag 1 september haar vierde buurtfeest voor de hele buurt én omstreken. Om 10.00 uur starten er een vrijmarkt, Fun 4 Kids en een leuk gevuld open podium. Daarna volgt een barbecue (aanmelden hiervoor is niet meer mogelijk). Vanaf 20.00 uur treedt Move-it op, vijf 'oude rotten in het vak'. Het feest vindt plaats rondom de Watertoren in de binnenstad van Gorinchem. Geen lid? Geen probleem, iedereen is van harte welkom.