10 september 2018 om 11:31

Meer gemak voor reizigers Alblasserwaard

GORINCHEM Vanaf 9 december gaat Qbuzz het bus- en treinvervoer vervoer in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden verzorgen. In Vijfheerenlanden is dat tot 1 januari 2019, daarna valt dit deel van het gebied onder de provincie Utrecht.

Het OV aanbod wordt aangevuld met zogenaamde ketendiensten. Dit zijn vraagafhankelijke vervoersdiensten die goed passen in de mobiliteitsconcessie en doelstellingen van de Provincie Zuid-Holland. BNV Mobility en Qbuzz zorgen ervoor zorgen dat reizigers vanaf december 2018 eenvoudig van deze ketendiensten gebruik kunnen maken.

Via de app van TURNN, een dienst van BNV Mobility, worden diverse vervoermiddelen waaronder de BestelBuzz en deelfietsen, aangeboden. Met de TURNN app kunnen reizigers kennismaken met een nieuwe vorm van reizen: vraaggestuurde mobiliteit.

Uitverkoop Kleding maken doe je zo

SPIJK Op 12 september gaat Kleding maken doe je zo. Er is uitverkoop van kleding en lingerie. Kleding te koop voor €2,50 p/stuk en lingerie voor €5,00 per setje. Lappen stof voor €1,00 p/mtr en ritsen voor €o,50/€1,00.